UltrAspire Quark + Reflex tesztek2012. szeptember 30. (vasárnap) 12:11 - biga

UltrAspire Quark

Röviden, tömören… egy egyszerű övtáska. Lehet azt mondani, hogy olyan mint a többi viszont amiben különbözik az pont elég ahhoz, hogy ezt válasszuk ha egy egyszerű övtáskát szeretnénk, tehát bármelyik MBS (Molecular Belt System) rendszerű övvel összepárosíthatjuk. A súlya mindössze 73g és csak piros színben kapható. Egy nagy cipzáras zseb az egész, belül plusz két kisebb rekesszel a derék felőli részen a pénznek, kulcsnak vagy akár kisebb mobilnak. A nagy zseb pedig sok mindent elnyel. Széldszekit, fejlámpát és müzliszeleteket raktam bele és probléma nélkül húztam be a cipzárt. Viszont a táska külső részén található egy „gyors” zseb ahová akár egy kisebb széldzsekit vagy egy kisebb kulacsot is el tudunk helyezni és hála a két oldalán elhelyezett hevedernek, rögzíteni is tudjuk azokat, hogy ne mozogjanak. Tehát hála a gondos tervezésnek jól megpakolhatjuk övtáskánk és indulhatunk is futni…

62_1_680.jpg

A futás alatt a Quarkot az Atom első résszel használtam, ami beállítás után egyáltalán nem mozdult rajtam a futás alkalmával. Túl sokat nem tudok elmondani róla, tette a dolgát szürke eminenciásként, tehát észre sem vettem, hogy rajtam van. Úgy vélem nagyszerű kiegészítője lehet a Spry hátizsáknak ha abban egy 1 l-es tartály van és plusz helyre van szükségünk, vagy kézikulaccsal használva ideális hosszabb futásokra is.

Előnyök: Jó minőségű anyagok használata innovatív megoldásokkal ötvözve, nem mozog, jól pakolható.

Hátrányok: „Csak” egy övtáska. Hiányzik a két oldaláról egy-egy 2,4 dl-es kulacs.

Ajánljuk bármilyen futáshoz, illetve kiegészítőként hosszabb versenyekre is ideális.

 


UltrAspire Reflex

Első blikkre azt mondtam, hogy ez semmire sem jó. Minek gyártották ezt egyáltalán? Hiszen ez csak egy fényvisszaverő szalag. De hála az UltrAspire-nek ehhez is választhatunk az ötféle övből és ha a Cell-el kapcsoljuk össze máris kész egy nagyobbacska övtáska ami viselésével hozzájárul a jól láthatóságunkhoz egy esti futás idején. Azt, hogy elöl vagy hátul viseljük a Reflexet ízlés dolga no és persze, hogy az út melyik oldalán futunk éppen. Természetesen ugyanabból az anyagból készül mint az összes többi és csak piros színben kapható.

62_2_680.jpg

Előny: Sötétben kiválóan biztosítja a futó láthatóságát.

Hátrány: „Csak” az MBS övet kiegészítő darab.

Ha Ti is szeretnétek kipróbálni vagy megvásárolni a fent tesztelt vagy akár az UltrAspire bármelyik másik termékét, a Terepfutas.hu oldalon vagy az UltrAspire-Hungary facebook oldalán bővebb tájékoztatást kaphattok a lehetőségekről.


Vissza